Om oss.

Maryland är en webb- och reklambyrå som hjälper dig att kommunicera tydligare.

Med en genomtänkt strategi och röd tråd i all kommunikation stärker vi ditt varumärke och förbättrar din affär. Vår erfarenhet kompetens som reklam- och webbyrå gör att vi vet vilka frågetecken som ska rätas ut innan vi skapar din grafiska profil, bygger din webb och utformar din reklamkampanj. Framför allt är vi en tillförlitlig partner som drivs av glädjen att effektivisera din vardag!

 

Så jobbar vi på Maryland ›

Maria Andersson

Maria Andersson


Grundare & Art Director
Maria grundade Maryland 2003. Hon är art director  med gedigen erfarenhet av ux, varumärkesutveckling och grafiska produkter både inom print och digitalt. Hon har arbetat med grafisk formgivning/ux och produktion av webbplatser sedan 1995. Maria har förmågan att förena användarvänlighet och tekniska lösningar och hittar snabbt den röda tråden för att stärka varumärket i alla kanaler.

maria@maryland.se

0702-37 32 02

Linda Larsson


Projektledare
Linda är projektledare på Maryland. Hon är utbildad marknadsekonom och har framgångsrikt drivit många projekt inom trycksaksproduktion och webbutveckling.
Med sin förmåga att se helhetsbilden ror hon målmedvetet sina projekt i land steg för steg.

linda@maryland.se
0766-37 32 01

Linda Larsson
mia

Mia Ulin


Copy & journalist
Att berätta är att beröra. Reklam är att övertyga. Kommunikation är att både lyssna och prata, se, känna och dofta. Alla sinnen ska bli påverkade. Inte minst det sjätte sinnet.

info@maryland.se